Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,8455 %-0.03
43,6694 %0.65
Ara
Sivas Memleket SPOR Boluspor’a 33 Yıllık Hasrete 30 Otobüs Destek

Boluspor’a 33 Yıllık Hasrete 30 Otobüs Destek

Trendyol 1. Lig play-off yarı finalinde Bandırmaspor ile karşılaşacak Boluspor’da taraftarlar, 30 otobüsle Sakarya’ya giderek takımlarına destek veriyor.

Haberleri

Trendyol 1. Lig play-off yarı finalinde Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Boluspor’da taraftarlar, büyük bir coşku ve destekle takımlarının yanında yer almak üzere Sakarya’ya hareket etti. Bolu Atatürk Stadı’nın fiziki yetersizlikleri nedeniyle müsabaka Sakarya’da oynanacak. Boluspor kulübü yönetimi ve taraftar gruplarının organize ettiği hareketlilik kapsamında yaklaşık 30 otobüsle Sakarya’ya yola çıkan kırmızı-beyazlı futbolseverler, öğle saatlerinde Bolu Karaçayır Tesisleri önünde bir araya geldi. Marşlar ve tezahüratlar eşliğinde oluşturulan coşkulu atmosferle takımına destek veren taraftarlar, takımı yalnız bırakmayacaklarını gösterdi. 33 yıldır Süper Lig hasreti çeken Boluspor taraftarı Ekrem Seçkin, duygularını şöyle ifade etti: "Takımı desteklemek için buradayım. İnşallah hayırlısıyla güzel bir sonuçla döneceğiz. 46 yaşındayım ve 33 yıldır bir hayalim var. Yalçın hocamız bizim imparatorumuz. Ölmeden bir şampiyonluk görmek istiyorum. Düşsek de çıkalım; önemli olan o anı yaşamak."

Bolu’da Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi olan Ankaragücü taraftarı Fevzi Özcan ise, "Üç yıldır Boluspor maçlarını takip ediyorum ve destekliyorum. Play-off’tan Süper Lig’e çıkmasını istiyoruz. Süper Lig’de daha da iyi olurlar. Okuduğumuz şehrin takımını destekleyeceğiz. Bolu’daki karşılamadan memnun kaldım, inşallah bugün kazanırız" dedi. Trendyol 1. Lig play-off yarı finalinin ilk maçı bu akşam saat 20.00’de Sakarya’da oynanacak. Rövanş karşılaşması ise 24 Mayıs Cuma günü Bandırma’da yapılacak. Takımların Süper Lig hayali için kritik mücadeleler devam ediyor.

boluspor-taraftari-33-yillik-super-lig-hasreti-icin-30-otobusle-yola-cikti

boluspor-taraftari-33-yillik-super-lig-hasreti-icin-30-otobusle-yola-cikti

boluspor-taraftari-33-yillik-super-lig-hasreti-icin-30-otobusle-yola-cikti

boluspor-taraftari-33-yillik-super-lig-hasreti-icin-30-otobusle-yola-cikti

boluspor-taraftari-33-yillik-super-lig-hasreti-icin-30-otobusle-yola-cikti

KAYNAK: iha
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *