Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,8949 %0.36
43,4533 %-0.25
Ara
Sivas Memleket YAŞAM TÜSÇAD 50 bin fidan dikecek

TÜSÇAD 50 bin fidan dikecek

Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD), "Bir fidan bir can" sloganıyla başlattığı kampanya çerçevesinde 12 bine yakın üyesi ile toplam 50 bin fidan dikecek.

MERVE ÖZDEMİR ÇEVİK - ERSEL NALBANT - FERHAT ŞAHİN / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - Bursa da 3 bin 500'ün üzerinde Türkiye genelinde 12 bine yakın üyesi bulunan Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD), Bursa'dan başlayarak "Bir fidan bir can" sloganıyla TÜSÇAD Ormanı oluşturmak için bir araya geldi. Küresel ısınma ve kuraklığa da dikkat çeken TÜSÇAD, başlatılan kampanya çerçevesinde üyeleri ve aileleri ile birlikte eylül ayına kadar toplam 50 bin fidan dikmeyi hedefliyor.

KURAKLIĞA DİKKAT ÇEKİLDİ

Fidan dikme etkinliğinde konuşan TÜSÇAD yönetim kurulu üyelerinden Nihat Cüneytoğlu ve Serpil Taban, sağlık çalışanlarının adına fidan dikme kampanyası başlattıklarını ifade ederek, "Tüm sağlıkçıların gönlüne ruhuna dokumak istiyoruz. Bir fidan bir can demektir. Burada bugün ailelerimizle birlikte bine yakın fidan dikeceğiz. Uzun zamandır ülkemiz kuraklık tehlikesi altında aynı zamanda bu konuda da bir katkımız olsun istedik ve dikkat çekmek istedik. Bu etkinliğimizin de herkese örnek olmasını isteriz" dediler.

TÜSÇAD Halkla İlişkiler Koordinatörü Nesrin Gülen de, “Bir fidan bir can dedik ve bugün burada ailelerimizle birlikte TÜSÇAD olarak fidan dikimi için Ovaakça'da bir araya geldik. Sağlık çalışanlarımız bizler için çok kıymetli. Bizler TÜSÇAD olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu ayrıca ifade etmek isteriz” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *