Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,9584 %0.32
47,0584 %0.42
Ara
Sivas Memleket SPOR Yeni Atatürk Stadyumu’nda milli maç öncesi yoğun çalışma

Yeni Atatürk Stadyumu’nda milli maç öncesi yoğun çalışma

ESKİŞEHİR’DE BU AKŞAM OYNANACAK TÜRKİYE - ERMENİSTAN MAÇI İÇİN STATTA TEKNİK HAZIRLIKLAR YAPILIRKEN, KOREOGRAFİ ÇALIŞMALARI DA DEVAM EDİYOR.

Eskişehir’de bu akşam oynanacak Türkiye-Ermenistan maçı için statta teknik hazırlıklar yapılırken, koreografi çalışmaları da devam ediyor.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde A Milli Futbol Takımı ile Ermenistan, bugün saat 21.45’de Yeni Atatürk Stadyumu’da karşı karşıya gelecek. Tüm biletlerin satıldığı maç öncesi atmosferin güzel olacağı tahmin ediliyor. Eleme Grup maçı için Yeni Atatürk Stadyumu’nda da yoğun çalışmalar yapıldı. Maça saatler kala yeşil zemin üzerinde uzmanlarca iyileştirme çalışması yürütülüyor. Silindir vasıtasıyla yapılan düzleştirme çalışmalarının yanı sıra ekipler çimleri elden geçiriyor.

Yeşil sahada olduğu gibi tribünlerde de hazırlıklar sürüyor. Teknik çalışmaların yanı sıra akşamki maç için koreografi için düzenlemeler devam ediyor. Kale arkasındaki batı tribününde koreografi için ipler gerilirken, maraton tribününe de dev Türk Bayrağı açılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *