Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Sivas
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,7395 %0.36
46,2658 %0.53
Ara
Sivas Memleket Sivas Sivas’ta Okul Müdürleri 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılını Masaya Yatırdı

Sivas’ta Okul Müdürleri 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılını Masaya Yatırdı

Sivas'ta, 2024-2025 eğitim yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Haberleri

Sivas İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan başkanlığında, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Sonu Okul Müdürleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya birim amirleri ve il merkezindeki okul müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Millî Eğitim Bakanlığı’nın politikaları doğrultusunda yürütülen çalışmalar ele alındı. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve 2025 Aile Yılı kapsamında yapılan faaliyetlerin yanı sıra, 2025-2026 eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlıklar ve planlamalar değerlendirildi.

Toplantıda, Kahramanmaraş ve Kırşehir illerine atanarak görevlerine başlayan şube müdürlerine teşekkür plaketi takdim edildi. İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, görevde bulundukları süre içinde eğitime sağladıkları katkılar nedeniyle Resul Çatal, Bekir Dal ve Mesut Kaş’a teşekkürlerini ileterek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Erdoğan, başarılı geçen eğitim-öğretim yılı için okul idarecileri ve öğretmenlere teşekkür ederek, “Sivas’ın eğitimdeki başarısının sahadaki en önemli unsurları sizlersiniz. Emek ve gayretiniz olmadan projelerimizi hayata geçirmek mümkün değildir. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ni en iyi şekilde uygulayarak, milli ve manevi değerlere bağlı nesiller yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Toplantı kapsamında, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nün yılsonu iş ve işlemleri, LGS ve YKS süreçleri, yaz dönemi bakım-onarım, izin ve mesai uygulamaları, iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri ile yeni eğitim öğretim yılında açılması planlanan okulların durumu ele alındı. Ayrıca, öğrenci kıyafetleri, zanaat atölyeleri, özel eğitim çalışmaları, halk eğitimi merkezinde açılan kurslar, öğrenci kayıt süreçleri, atık kağıtların geri dönüşümü ve öğrenci servisleriyle ilgili konular değerlendirildi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve 2025 Aile Yılı çerçevesinde yapılması planlanan yeni çalışmalar hakkında birim amirleri bilgilendirme yaparken, okul müdürleri toplantının son bölümünde görüş, öneri ve taleplerini paylaştı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *