Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5411 %0.16
45,4906 %0.12
Ara
Sivas Memleket Sivas Kocaeli Ucuzluk Panayırı başlıyor

Kocaeli Ucuzluk Panayırı başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ve Kocaeli esnafının katkılarıyla düzenlenecek Kocaeli Ucuzluk Panayırı, %50’yer varan indirimlerin yanı sıra şenlik havasında geçecek.KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle 31 Mayıs-04 Haziran tarihleri arasında Kocaeli Kent Meydanında “Kocaeli Ucuzluk Panayırı” kuruluyor.

Panayır aynı zamanda sosyal sorumluluk çalışmalarını da içeriyor.

Deprem bölgesinde ürünlerini satamayan esnafın ürünleri de panayırda yer alacak ve sağlanacak gelir deprem bölgesinde bulunan esnaf ile depremden etkilenen vatandaşlara gönderilecek. Kocaeli esnafının da yer aldığı panayırın şenlik havasında geçmesi için tüm çalışmalar yapılıyor.

%30-50 ARASINDA İNDİRİMLER

Kocaeli Ayakkabıcılar, Kocaeli Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular, Kocaeli Terziler, Kocaeli Pastacılar ve Tatlıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerinin katılımları ile gerçekleştirilecek panayır, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle İzmit Kent Meydanında başlıyor. Panayırda giyim ve hazır giyimden, ayakkabıya, tuhafiye ve konfeksiyon ürünlerinden, pasta, tatlı ve pişmaniyeye varıncaya kadar sezon ve sezon sonu tüm ürünlerde vatandaşların %30-%40 ve %50 oranlarında indirimli ürünlere ulaşabilmesi sağlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *