Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,9584 %0.32
47,0584 %0.42
Ara
Sivas Memleket Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Bak’ın telefonundan Taha Akgül ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Bak’ın telefonundan Taha Akgül ile görüştü

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, SIRBİSTAN'DA YAPILACAK DÜNYA GÜREŞ ŞAMPİYONASI HAZIRLIKLARINI ANKARA’DA SÜRDÜREN SERBEST GÜREŞ MİLLİ TAKIMI KAPTANI TAHA AKGÜL İLE GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK’IN TELEFONUNDA GÖRÜŞTÜ.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan’da yapılacak Dünya Güreş Şampiyonası hazırlıklarını Ankara’da sürdüren Serbest Güreş Milli Takımı Kaptanı Taha Akgül ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın telefonunda görüştü.

Bakan Bak, 16-24 Eylül tarihlerinde Sırbistan’da düzenlenecek olan Dünya Güreş Şampiyonası’na hazırlanan Serbest Güreş Milli Takımını, kamp yaptıkları Ankara’daki Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde ziyaret etti. Bakan Bak’ı, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, federasyon yöneticileri, milli güreşçiler ve antrenörler karşıladı. Ziyarette Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya da yer aldı.

Bakan Bak, daha sonra tribüne çıkarak antrenmanı izlediği sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından telefonla arandı. Bakan Bak’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güreş milli takımının kampında olduğunu ve hazırlık çalışmalarını takip ettiğini söylemesi üzerine Erdoğan, Serbest Güreş Milli Takım Kaptanı 125 kilogram güreşçisi Taha Akgül ile görüştü.

Hazırlık çalışmaları hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, altın madalya beklediği Taha Akgül’e “Bir aksilik olmasın ha!” demesi üzerine milli güreşçi, “İnşallah Cumhurbaşkanım, iyi hazırlandım” yanıtını verdi.

Erdoğan, milli güreşçiden bu şampiyonada aynı zamanda Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için kota almasını temenni etti. Taha Akgül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmişteki başarıları bu sene de tekrarlama sözü verdi.

Taha Akgül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan finale kalması durumunda müsabakayı ekrandan izlemesini talep etti. Bunun üzerine Bakan Bak’ın, “Finale kalırsak değil, kalacaksın inşallah” demesi gülümsetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm kafileye selamlarını ileterek, başarılar diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *