Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Az bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,7786 %0.39
43,8944 %0.27
Ara
Sivas Memleket Yerel ESO 55 yaşını kutluyor

ESO 55 yaşını kutluyor

ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI (ESO) BAŞKANI CELALETTİN KESİKBAŞ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Sanayi Odası’nın 55. kuruluş yıl dönümünde, ilk kuruluştaki heyecanla, çağın ötesine bakarak enerjilerini ve mesailerini üyelerinin gelişimi için harcadıklarının altını çizdi.

Cumhuriyetin 100. Yılında Eskişehir Sanayi Odası’nın da 55. kuruluş yıl dönümünü kutlamaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını ifade eden Kesikbaş, Eskişehir’in ihracat ve istihdamı artırmak, mesleki eğitim ile birçok insanı meslek sahibi yapmak için var gücüyle çalıştıklarını vurguladı. Açıklamasında, Eskişehir’in sanayileşme tarihinde birçok mihenk taşı bulunduğunu ifade eden ESO Başkanı Kesikbaş, “Bu mihenk taşlarının en önemlilerinden birin de hiç şüphesiz Eskişehir Sanayi Odası’nın 1 Kasım 1968 tarihinde, ilde sanayileşmeye hız kazandırmak ve sanayicilerin sorunlarıyla daha yakından ilgilenmek üzere bağımsız bir Oda olarak faaliyetlerine başlamasıdır. Kurulduğu ilk günden bugüne kadar Eskişehir Sanayi Odası, bölge sanayicisinin ve tüm çalışanlarımızın sorunlarını kamuoyunda dile getirerek çözüm önerileri sunmaktadır. Topluma dönük bir sanayi odası misyonuyla çalışan ESO, hayata geçirdiği projelerle her zaman ülkemizin öncü odalarından biridir” dedi.

Söz sahibi bir kurum

Eskişehir Sanayi Odası’nın sanayileşmenin ülke için önemini her daim önde tuttuğunu ve kalkınmanın tek yolu olarak gördüğünü belirten Kesikbaş, “Odamız bu yolda ülke kalkınmasını ilgilendiren meselelere, yasaların kendine vermiş olduğu yetki ve sorumluluklar çerçevesinde, ciddiyetle eğilmeyi görev olarak benimsemektedir. Bu anlayış, Odamızı meslek kuruluşları arasında hak ettiği seviyeye ulaştırmış ve söz sahibi yapmıştır” yorumunda bulundu.

Eskişehir Sanayi Odası’nın 55. kuruluş yıl dönümünde bu günlere ulaşmada büyük emekleri olan sanayicilere de canı gönülden teşekkür etmek gerektiğini bildiren ESO Başkanı Kesikbaş, “Devraldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak zorundayız. Yeni projelerimizle şehrimiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamaya, küresel dünyada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar emeği geçen bütün başkanlarımıza, bütün Meclis Üyesi arkadaşlarıma, bütün sanayicilerimize ve Eskişehir’i marka şehir haline getiren sanayicilerimize, kıymetli çalışanlarımıza teşekkür eder şükranlarımı sunarım.’’ diye belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *