Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olan Kurban Bayramı, 2024 yılında 16 Haziran Pazar günü başlayacak ve 19 Haziran Çarşamba gününe kadar devam edecek. Ancak, hükümetin aldığı özel bir kararla 20-21 Haziran tarihleri de tatil ilan edilerek, bayram tatili toplamda 9 güne uzatıldı. Bu sayede, Kurban Bayramı'nın manevi atmosferini doyasıya yaşamak ve sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirmek için harika bir fırsat doğuyor.

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek Sivas’ın Çiftçi ve Sanayi Sorunlarını Meclise Taşıdı MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek Sivas’ın Çiftçi ve Sanayi Sorunlarını Meclise Taşıdı

Kurban Bayramı Arefe Günü Ne Zaman?

2024 yılı dini takvimine göre Kurban Bayramı arefesi, 15 Haziran Cumartesi gününe denk geliyor. Arefe günü, bayram hazırlıklarının tamamlandığı, manevi olarak bayrama hazırlandığımız özel bir gündür.

Kurban Bayrami Ne Zaman Kurbanlik Fiyatlari

Kurban Bayramı Tatili Planları

9 günlük uzun bayram tatili, tatil planları yapmak için de harika bir fırsat sunuyor. Şehirden uzaklaşmak, doğayla iç içe olmak veya sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için birçok farklı seçenek mevcut. Erken rezervasyon yaparak, tatilinizi daha ekonomik ve konforlu hale getirebilirsiniz.

Kısacası, 2024 Kurban Bayramı, hem manevi atmosferi hem de uzun tatiliyle unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Bayram coşkusunu doyasıya yaşamak ve sevdiklerinizle bir arada olmak için şimdiden planlarınızı yapmaya başlayın!

Muhabir: Haber Merkezi