Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Sivas
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,9584 %0.32
47,0584 %0.42
Ara
Sivas Memleket Yerel Tomarza’da 4 bin 432 öğrenci ders başı yaptı

Tomarza’da 4 bin 432 öğrenci ders başı yaptı

TOMARZA İLÇESİNDE DERS ZİLİNİN ÇALMASI İLE BİRLİKTE 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLADI. İLÇEDE BULUNAN İLK, ORTA VE LİSE OKULLARINDA EĞİTİM GÖREN 4 BİN 432 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI.

Tomarza ilçesinde ders zilinin çalması ile birlikte 2023-2024 eğitim-öğretim yılı başladı. İlçede bulunan ilk, orta ve lise okullarında eğitim gören 4 bin 432 öğrenci ders başı yaptı.

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Tomarza’da da 2023-2024 eğitim-öğretim yılı başladı. İlçede bulunan okul öncesi, ilk, orta ve lise dengi 49 okul da bulunan 417 öğretmen ve 4 bin 432 öğrenci ders başı yaptı.

Önemli günde minik öğrencileri yalnız bırakmayan Tomarza İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Kurt, öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt yaptığı açıklamada; “Şükürler olsun özlem bitti. İlçemizde bulunan Yavuzselim, Atatürk ve 50. Yıl İlkokullarını bugün ziyaret ederek, öğrencilerimiz ile bir araya gelmenin sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile 2023-2024 Eğitim yılının hayırlı ve başarılı bir yıl olmasını dilerim” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *