Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Güneş vaktine kalan
Sivas
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,7642 %0.01
46,6569 %0.47
Ara
Sivas Memleket Yerel Meram’dan üniversite gençliğine destek

Meram’dan üniversite gençliğine destek

KONYA’NIN MERKEZ MERAM İLÇE BELEDİYESİNİN İLK KEZ GEÇTİĞİMİZ YIL “İLK ÜNİVERSİTEM İLK HARÇLIĞIM” SLOGANIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ EĞİTİM DESTEĞİ BU EĞİTİM YILINDA DA DEVAM EDİYOR.

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesinin ilk kez geçtiğimiz yıl “İlk Üniversitem İlk Harçlığım” sloganıyla gerçekleştirdiği eğitim desteği bu eğitim yılında da devam ediyor.

Meram Belediyesi, ilk kez geçtiğimiz eğitim öğretim yılında “İlk Üniversitem İlk Harçlığım” sloganıyla hayata geçirdiği eğitim desteğini bu yıl da devam ettiriyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, üniversiteyi ilk kez kazanan ve bir lisans ya da ön lisans programına yerleşen tüm Meramlı öğrencilere bu eğitim öğretim yılı için 1500 TL nakit eğitim desteği verileceğinin müjdesini verdi. ilkuniversitem.meram.bel.tr internet adresi üzerinden yapılacak başvurular 4 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

“Üniversite gençliğimiz, bu anlamlı desteği güzel günlerde harcasın”

İlk kez 2022-2023 eğitim öğretim yılında uygulamaya koydukları “İlk Üniversitem İlk Harçlığım” eğitim desteğinin öğrenciler ve ailelerinden büyük beğeni aldığının belirten Başkan Kavuş, bu nedenle desteği bu yıl da artırarak devam ettirdiklerini kaydetti. Şartları taşıyan tüm Meramlı gençlere bir defaya mahsus olmak üzere eğitim desteği vereceklerini ifade eden Başkan Kavuş, “Gençlerimize ve ailelerine destek olmak ve yanlarında olduğumuzu göstermek için başlattığımız eğitim desteğine bu yıl da devam ediyoruz. Meram’da ikamet edip lisans ve ön lisans eğitimi vesilesiyle ülkemizin bir çok üniversitesine gidecek olan tüm örgün eğitim öğrencilerimize 1500 TL eğitim desteği sağlayacağız. Gelecek umudumuz gençliğimiz ilk üniversite harçlıklarını belediyemizden alacaklar, Meramlı olmaktan bir kez daha gurur duyacak. Onlar yeter ki bu ülkeye faydalı olmak için çabalasınlar, bizler gücümüz ölçüsünde onların ve ailelerinin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Her bir üniversite öğrencimize eğitim hayatlarında başarılar diliyor, bu anlamlı desteği güzel günlerde harcamalarını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *