Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Sivas
Az bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,9584 %0.32
47,0584 %0.42
Ara
Sivas Memleket Yerel KMÜ’ye engelsiz üniversiteler ödül töreninde 7 bayrak

KMÜ’ye engelsiz üniversiteler ödül töreninde 7 bayrak

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU (YÖK) TARAFINDAN DÜZENLENEN 2023 ENGELSİZ ÜNİVERSİTELER ÖDÜL TÖRENİ’NDE KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ (KMÜ) 7 BAYRAK ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen 2023 Engelsiz Üniversiteler Ödül Töreni’nde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), 7 bayrak ödülünün sahibi oldu.

‘2023 Engelsiz Üniversiteler’ ödül töreninde ‘Eğitimde Erişilebilirlik’ ve ‘Mekanda Erişilebilirlik’ kategorilerinde 7 bayrak almaya hak kazanan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde bayraklar birim yöneticilerine teslim edildi. KMÜ Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamil Özdağ Fen Fakültesi ile Spor Bilimleri Fakültesi ‘Eğitimde Erişilebilirlik’ kategorisinde ‘yeşil bayrak’ ile ödüllendirilirken Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi de ‘Mekanda Erişilebilirlik’ kategorisinde ‘turuncu bayrak’ ödülüne layık bulundu. Ayrıca Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ‘Mekanda Erişilebilirlik’ kategorisinde ‘turuncu bayrak’ adayı olmaya hak kazandı.

KMÜ’de bayraklar birim yöneticilerine teslim edildi

Rektörlük makamında gerçekleştirilen bayrak teslim töreninde KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mercan’a, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Münir Oktay’a, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Oktay’a, Kamil Özdağ Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Yılmaz’a, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sefa Lök’e, Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Faruk Ayhan Baştçiftçi’ye, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Sezer‘e bayraklarını ve belgelerini teslim etti. Ayrıca ‘Mekanda Erişilebilirlik’ kategorisinde ‘turuncu bayrak’ adayı olmaya hak kazanılan belgeyi de Genel Sekreter Ahmet Tüfekci’ye teslim etti.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, “Bayrak almaya hak kazanan ve aday olan birimlerimizin yöneticilerini ve personelini özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Üniversitemiz her alanda olduğu gibi erişilebilirlik alanında da yapmış olduğu çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu başarının üniversitemizin tüm birimlerine örnek olmasını temenni ediyor, herkese kolaylıklar diliyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *