Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Sivas
Parçalı bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,6346 %-0.05
43,7598 %0.07
Ara
Sivas Memleket YAŞAM Deniz Feneri kurban alım bedelini açıkladı

Deniz Feneri kurban alım bedelini açıkladı

Deniz Feneri Derneği, bu yılki kurban organizasyonunu "Kurban Kardeşinle Sevgiyi Paylaşmaktır” sloganıyla Türkiye ile birlikte 18 ülke ve bölgede kurban bağışlarını sahiplerine ulaştıracak.İSTANBUL (İGFA) - Deniz Feneri Derneği'nin kurban organizasyonunda başta Türkiye'de yaşanan deprem felaketinin etkilediği iller olmak üzere, yurtdışında mülteci kampları, savaş, doğal afet, açlık ve yoksulluk bölgeleri ile yetimhanelere öncelik verilecek. Bu kapsamda 3 kıta ve 18 ülkede ihtiyaç sahibi mazlum ve mağdur bölgelere ulaşılarak kardeşlik bağlarımız güçlenecek.

Çeyrek asırdır Kurban organizasyonu gerçekleştiren Deniz Feneri Derneği'nin bu bayram belirlediği kurban bedeli ise yurtdışında 2 bin 250 TL olurken yurt içi vekalet ücreti 7 bin 500 TL olarak belirlendi.

Dernek yurtiçi kurban kesimlerini deprem bölgesinde kesilmek üzere planladı.

Vekalet yoluyla kurbanlarını derneğe bağışlamak isteyen hayırseverler, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasından dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması planlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *