Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,7419 %0.36
46,4114 %0.81
Ara
Sivas Memleket SPOR Balkan U18 Atletizm Şampiyonası Sivas’ta başladı

Balkan U18 Atletizm Şampiyonası Sivas’ta başladı

SİVAS’IN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN BALKAN U18 ATLETİZM ŞAMPİYONASI, 15 ÜLKEDEN 310 SPORCUNUN KATILIMI İLE BAŞLADI.

Sivas’ın ev sahipliğinde düzenlenen Balkan U18 Atletizm Şampiyonası, 15 ülkeden 310 sporcunun katılımı ile başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonu organizesinde Sivas Valiliği ile Sivas Belediyesi iş birliğinde yapılan Balkan U18 Atletizm Şampiyonası Sivas’ta start aldı. 4 Eylül Spor Vadisi Atletizm Pisti’nde başlayan heyecan dolu şampiyonaya 15 ülkeden 310 atlet katılım sağlıyor.

Türkiye 60 atletle katılıyor

Türkiye, şampiyonada 30 branşın tamamında toplam 60 atletle madalya arayacak. Balkan U18 Şampiyonası’nın madalya lideri olan ay-yıldızlılar, Sivas’taki 20. şampiyonanın genel sıralamasında favori olarak gösterildi. Yarışmalara Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Azerbaycan, Kosova, Moldova, Makedonya, Sırbistan, Yunanistan, Romanya, Bosna Hersek, Gürcistan, Karadağ, Hırvatistan, Ukrayna ve Slovenya katılıyor.

Çekiç atmada dereceye girenler belli oldu

Günün ilk yarışlarında çekiç atmada kadınlarda Yunanistan’dan Valentina Drakopoulou 1., Sırbistan’dan Mina Amidzic 2., Romanya’dan Alexandna Iacob 3. olurken, erkekler çekiç atmada ise Slovenya’dan Andraz Rajher 1., Yunanistan’dan Nikolaos Sidirenios 2., Ukranya’dan Artem Cherkashyn 3. oldu. Sporculara madalyalarını Sivas Valisi Yılmaz Şimşek takdim etti.

Heyecan dolu şampiyona akşam sona erecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *