Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5851 %-0.32
45,6681 %-0.99
Ara
Sivas Memleket Politika MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız”

MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız”

KAYSERİ(İHA) MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ÖZDEMİR, TEKRAR EDİLECEK OLAN PINARBAŞI SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA; ”BİZ VATAN SEVMENİN DE, HİZMETİN DE USTASI, SİZSE TÜRKİYE HASIMLARININ YOLDAŞISINIZ” DEDİ.

MHP'nin Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, yaklaşan Pınarbaşı seçimleri hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, geçmişte yaşanan oyların çalınması ve seçimlerin yenilenmesi durumunu dile getirdi. Ancak MHP olarak verdikleri hukuki mücadelede başarılı olduklarını ve bu durumun bazı kişileri rahatsız ettiğini ifade etti. Kutuplaşma siyaseti suçlamalarına karşılık olarak, Türkiye'nin düşmanlarıyla iş birliği yapanların kim olduğunu belirtti ve MHP'nin vatanseverlik ve hizmet konularında uzman olduğunu vurguladı. Özdemir, MHP'nin Pınarbaşı'na sunduğu hizmetleri sıralayarak, çiftçilere destek vermekten altyapıyı geliştirmeye kadar bir dizi faaliyeti hatırlattı. Ayrıca, vatanseverlik ve hizmet konularında MHP'nin üstün olduğunu belirtirken, karşıtlarının Türkiye'nin düşmanlarıyla iş birliği yaptığını vurguladı. Özdemir, Pınarbaşılıların kendilerini ve rakiplerini iyi tanıdığını ve yaklaşan seçimlerde gerçek boyutlarını göreceklerini ifade etti. (iha)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *