Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,8045 %0.07
43,2063 %0.39
Ara
Sivas Memleket YAŞAM Ortaseki Ormanları'na doğaseverlerden yoğun talep

Ortaseki Ormanları'na doğaseverlerden yoğun talep

Kayseri'nin Hacılar Ortaseki Ormanları, yüzlerce doğa ve sporseveri ağırlıyor. Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, tüm vatandaşları Ortaseki Bölgesi’ne davet etti.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri'nin Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek, AK Parti Kayseri İl Üniversiteler Başkanı (ÜniAK) Yunus Emre Köse ve yüzlerce doğa ve sporsever üniversiteli genç, Ortaseki Ormanları’nda sabah yürüyüşüne katıldı.

Hacılar Belediyesi’nin destekleri ile ÜniAK tarafından düzenlenen yürüyüş etkinliğine katılan ve Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından seyir terasları, yürüyüş yolları ve bisiklet parkurları yapılan bölgeye hayran kaldıklarını ifade eden üniversiteli gençler, titrek kavak ormanları içerisinde bol bol fotoğraf çektirdiler.

İki yüze yakın öğrencinin katıldığı etkinlikte gençlerle sohbet eden ve Ortaseki bölgesinin gerek sonbahar gerekse yaz aylarında ayrı güzelliklere sahip olduğunu ifade eden Başkan Özdoğan, "Burası insanlarımızın şehrin gürültüsünden uzakta doğayla iç içe zaman geçirebilecekleri bir mekân. Her mevsim farklı renk ve güzelliğiyle kendini ortaya koyan Ortaseki Ormanları, Orman Bölge Müdürlüğü’nün eko turizm projesi kapsamında yapılan yönlendirme ve tanıtım tabelaları, yağmur barınakları, seyir terasları, yürüyüş yolları sayesinde bölgeye turizm açısından da ayrı bir değer kazandırmaktadır. Haziran ve temmuz ayında sınava girecek olan gençlerimize başarılar diliyorum. Mezun olacak gençlerimize de inşallah ömürleri boyunca kolaylıklar diliyorum. Sizleri Ortaseki’ye bekliyoruz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *