Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Açık
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,9584 %0.32
47,0584 %0.42
Ara
Sivas Memleket GÜNDEM SİVAS TİCARET BORSASI TÜRKİYE'NİN YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİLİ TOGG'U TESLİM ALDI

SİVAS TİCARET BORSASI TÜRKİYE'NİN YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİLİ TOGG'U TESLİM ALDI

Sivas Ticaret Borsası, Türkiye’nin gururu olan yerli ve milli otomobili TOGG TX10’u teslim aldı. Türkiye’nin vizyon projeleri arasında yer alan yerli ve milli elektrikli aracı TOGG’un hayırlı olmasını temenni eden Başkan Hayrullah Karakaya, “Ülkemiz ve Türk halkı için müthiş bir gurur olan yerli ve milli aracımızı teslim aldık” dedi.

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Karakaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sivas Ticaret Borsası adına alınan TOGG’un ilk sürüşünü gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79. Genel Kurulu’nda yapılan kura çekiminde, Türkiye’nin vizyon projeleri arasında yer alan yerli ve milli elektrikli aracı TOGG, Sivas Ticaret Borsası’na teslim edildi. Türkiye’nin renkleri serisinde Gemlik Mavisi olarak geçen 58 TOG 005 Plakalı lacivert TOGG TX10’un ilk sürüşünü gerçekleştiren Başkan Karakaya, “Mayıs ayı sonunda TOBB’un Genel Kurulu’nda 81 ilden 365 oda ve borsa başkanımız ile bir kura çekimi gerçekleştirdik. Biz de geçtiğimiz günlerde yerli ve milli aracımızı Sivas Ticaret Borsası adına teslim aldık. Milli değerimiz olan TOGG aracımızı borsamız hizmetleri yanı sıra Borsamız Üyeleri ve ilimizdeki Şehit ailelerimizin birinci derece yakınlarının da düğünlerine tahsis ederek onların bu mutlu günlerine ortak olacağız.” ifadelerini kullandı.

Türk üretimi olan aracın üretimin de emeği geçen tüm kademelere Sivas İş dünyası adına teşekkür eden Başkan Karakaya, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, TOBB Başkanımız ve aynı zamanda TOGG Yönetim Kurulu Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na da özellikle teşekkür ediyor, Borsamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *