Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,9584 %0.32
47,0584 %0.42
Ara
Sivas Memleket GÜNDEM Antalya Muratpaşa'da veliler de çocuklar da mutlu

Antalya Muratpaşa'da veliler de çocuklar da mutlu

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin ilçenin beş farklı mahallesinde bulunan kreşlerinde ilk ders zili çaldı. Çocuklar, ailelerinden ilk kez ayrılmanın heyecanını yaşarken veliler hem çocuklarının hem de kendilerinin Muratpaşa kreşlerinde mutlu olduğunu söyledi.ANTALYA (İGFA) - Kreşleri, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik destek eğitim kurs merkezleri, lise öğrencilerini üniversite sınavına hazırlayan gençlik merkezi, meslek, sanat ve hobi kurslarıyla Muratpaşa’nın en büyük eğitim kurumu olan Muratpaşa Belediyesi’nde yeni eğitim öğretim yılı başladı.

Eğitim kurumlarında en büyük heyecanı ise bu yıl kreşlere başlayan minik öğrenciler ve aileleri yaşadı. Üç buçuk yaşındaki kızını Çağlayan Mahallesikreşine kayıt ettirdiğini belirten veli Esma Çölbekler kreşin temizliğinden, gösterilen ilgi ve alakadan, güler yüzden memnun olduğunu söyledi.

Çölbekler, “Daha önce özel kreşlere de gitti fakat bu kadar imkan ve bu kadar ilgi gösterilmiyordu açıkçası. Öğretmenlerimizle sürekli diyalog içerisindeyiz. Her geldiğimde güler yüzle karşılaşıyorum. Mutluyum. Çocuğum da mutlu” diye konuştu. Çocuğunu Muratpaşa Belediyesi’nde olduğuiçin kendisin şanslı hissettiğini anlatan ve Burcu Kızılırmak ise “Çok tatlı bir öğretmenimizle denk geldim. Hızlı ve uyumlu bir geçiş sağladık. Okulun ve öğretmenimizin çok büyük katkısı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Muratpaşa’nın Dutlubahçe, Konuksever, Ermenek, Çağlayan ve Soğuksu mahallelerinde 29 sınıfta ve 580 öğrencisiyle açılan kreşlerde çocuklar güne kahvaltıyla başlıyor. Kreşlerde çeşitli oyun, etkinlik, boyama çalışmalarıyla çocukların hem el becerilerini hem de sosyal becerilerini geliştirme imkanı sağlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *