Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Parçalı bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,1123 %0.04
44,2470 %0.11
Ara
Sivas Memleket Genel Pursaklar Belediye Başkanı Çetin depremzedelerin yanında

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin depremzedelerin yanında

PURSAKLAR BELEDİYE BAŞKANI ERTUĞRUL ÇETİN, DEPREM BÖLGELERİNDEN İLÇEYE GELEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, deprem bölgelerinden ilçeye gelen vatandaşları ziyaret etmeye ve hal, hatırlarını sormaya devam ediyor.

Asrın felaketinin ardından büyük yıkımın yaşandığı 11 ilden Pursaklar’a gelen 5 bine yakın depremzedelere Tebessüm Çarşısı aracılığı ile belediyenin kapılarını açan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, afetzede vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Depremzedeleri sık sık ziyaret ederek yanlarında olmaya devam eden Başkan Ertuğrul Çetin, afetzede vatandaşların mevcut durumlarını yakından takip ederek, istek ve taleplerine anında karşılık veriyor.

‘‘Yaralarımızı birlikte saracağız’’

Depremzedelerin, kendilerini evlerinde hissedebilmeleri için ellerinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Deprem bölgelerinden gelerek, İlçemize yerleşen komşularımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Depremin hemen ardından devlet ve millet el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz. Tebessüm Çarşımız aracılığı ile depremzede kardeşlerimizin acil ihtiyaçlarını hemen karşılıyoruz. Her fırsatta ailelerimizi ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Misafirperverlikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız’’ dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *