Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,7505 %0.36
43,6658 %0.31
Ara
Sivas Memleket Politika Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: “Netenyahu hükümeti Filistinli çocuklara ’Holokost’ uyguluyor”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: “Netenyahu hükümeti Filistinli çocuklara ’Holokost’ uyguluyor”

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI YALÇIN TOPÇU, “BEN İNSANIM DİYEN HER DİNDEN HER DİLDEN HER IRKTAN İNSANIN TEK GÜNDEMİ OLAN İSRAİL’İN NETANYAHU HÜKÜMETİ VE YANDAŞI ÜLKELER, TARAFINDAN İNSANLIK TARİHİNDE FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARA UYGULANAN İKİNCİ BİR ‘HOLOKOST’ UYGULUYOR” DEDİ.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, “Ben insanım diyen her dinden, her dilden, her ırktan insanın tek gündemi olan İsrail’in Netanyahu hükümeti ve yandaşı ülkeler, insanlık tarihinde Filistinli çocuklara ikinci bir ‘Holokost’ uyguluyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, İsrail’in Gazze’de sivilleri hedef aldığı saldırılara ilişkin İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine özel açıklamalarda bulundu. İsrail’in Filistinli çocukları, sivilleri, camileri, okulları ve hastaneleri bombaladığını vurgulayan Topçu, Filistinli çocukların uğradığı zulme dikkat çekti. Topçu, “Asrımızda Filistinli çocuklara jenosit uygulayan Netanyahu ve yandaşlarının ruh ikizleri olan Hitler de yaklaşık 6 milyon Yahudi ile birlikte 90 milyona yakın insanın ölümüne neden olmuş ve intihar etmeden önce cesedinin yakılmasını emretmişti” dedi.

“Netenyahu hükümeti Filistinli çocuklara ‘Holokost’ uyguluyor”

Her dil ve dinden insanın İsrail’in katliamlarına dur demesi gerektiğini belirten Topçu, “Ben insanım diyen her dinden, her dilden, her ırktan insanın tek gündemi olan İsrail’in Netanyahu hükümeti ve yandaşı ülkeler, insanlık tarihinde Filistinli çocuklara ikinci bir ‘Holokost’ uyguluyor” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *