İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sivas İl Temsilcisi Erhak Çınar ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. TÜGVA Sivas İl Temsilcisi Erhak Çınar gerçekleştirmiş oldukları ziyarette vakfın kuruluş amacından bahsederek; ''Türkiye Gençlik Vakfı gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyet sürdürdüklerini” ifade etti.

İl Müftüsü Şükrü Balkan’da ziyaretlerinden dolayı TÜGVA Sivas İl Yönetimine teşekkür ederek, Gençliğin Yüce Allah’ın kullarına bahşettiği ömrün en önemli dönemi olduğuna dikkat çekti. Balkan konuşmasında, “Bu önemli dönemde topluma ve insanlığa değer katan çalışmalarda gençler her zaman bir arada bulunmalı ve gençliğin büyük bir nimet olduğunun bilinciyle gençlerimiz yönlendirilmelidir. Gençlerimizin bu güzel çağlarını en iyi bir şekilde değerlendirmeleri için gençlere imkân ve fırsatlar tanıyan Türkiye Gençlik Vakfını bu manada tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Türkiye Gençlik Vakfı Sivas İl Temsilciliğinin başarılı çalışmalar yapacağına olan inancım tamdır” dedi. Müftü Balkan, gerçekleştirilecek çalışma ve programlara imkânlar doğrultusunda İl Müftülüğü olarak her zaman destek olacaklarını belirtti.

TÜGVA Sivas İl Başkanı Çınar ve yönetim kurulu üyeleri desteklerinden dolayı Müftü Balkan’a teşekkür ederek, vakfın faaliyet ve çalışma rehberini hediye etti.