MUĞLA'da bir evin bahçesindeki serada uyuşturucu imal edildiğini öğrenen jandarmanın yaptığı operasyonda, 102 kök hintkeneviri ile 600 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan M.K., sevk edildiği adliyeye tutuklandı.
Menteşe'nin Dağpınar Mahallesi'nde yaşayan M.K.'nın evinin bahçesine kurduğu serada hintkeneviri yetiştirip, uyuşturucu madde imal ettiğini öğrenen jandarma, geçen salı günü sabahı operasyon yaptı. Narkotik köpeği 'Alçı' ile bomba arama köpeği 'Ceza'nın da katıldığı evdeki aramada; evin bahçesine kurulmuş serada 102 kök hintkeneviri, 600 gram kubar esrar, satış yapmakta kullanılan 1 hassas elektronik terazi ve 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan M.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından dün sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Muğla İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde, başta gençlerimiz olmak üzere halkımızın sağlığını tehdit eden ve haksız kazanç sağlanan tüm kaçakçılık olayları ile mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir" denildi.