Bölgesel Amatör Lig 2’nci grupta oynanan maçlarda yer alan ve ligde 8’de sekiz yapan Şarkışla Belediyespor, 9’ncu hafta müsabakasında Kilis’te, Kilis Belerdiyespor’a konuk olacak. Pazar günü saat 14:00’da başlayacak müsabakaya 3 puan için çıkacak ekipten taraftarları ve yönetim galibiyet bekliyor.

ANTRENÖR KÖMÜRLÜOĞLU: İYİ DURUMDAYIZ

Şarkışla Belediyespor Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu, ekip olarak iyi durumda olduklarını ve Kilis maçını kazanıp ligde 9’da dokuz yapacaklarını söyledi.  Ligde kolay maçın olmadığını ve bunu da kendilerinin bildiğini ifade eden Kömürlüoğlu, Kilis maçına kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Kazanmaya alıştıklarını vurgulayan başarılı teknik adam, “Kilis maçında sporcularıma güvenim tam” dedi.

İKİ KAYBETMEYEN TAKIM KARŞI KARŞIYA

BAL 2’nci grup 9’ncu haftasında iki kaybetmeyen takım karşı karşıya gelecek. Şarkışla Belediyespor, 4 deplasman maçında 12 puan topladı. Kilis Belediyespor ise 3 iç saha maçında 3 beraberlik elde etti. Ligde iç ve dış sahada kaybetmeyen iki ekibin mücadelesinde ortaya çıkacak sonuç merak ediliyor. Öte yandan zorlu maç öncesinde Şarkışla Belediyespor ligde 24 puanla lider Kilis Belediyespor ise 7 puanla 10’ncu sırada yer alıyor.