Süper ligin 26’ncı haftasında Cuma günü deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olan Sivasspor, baştan sona çekişmeli geçen maçta rakibine 2-1 mağlup oldu. İlk yarısı 0-0 berabere sona eren mücadelenin ikinci yarısındaki tempo beğeni topladı. Özer Hurmacı’nın attığı golle maçta 1-0 öne geçen kırmızı-beyazlı ekip golden sonra kalesinde gördüğü gole mani olamadı. Oyunun son bölümlerinde Mehmet Ekici’nin kaydettiği golle maçtan 2-1 mağlup ayrılan Sivasspor, Fenerbahçe’yi sahasında salladı karşılaşmada rakibini yıkamadığından dolayı mücadeleden puansız ayrıldı. Demir Grup Sivasspor’un, Fenerbahçe karşısında ortaya koyduğu futbol beğeni topladı.

HURMACI İLK GOLÜNÜ ATTI

Kırmızı-beyazlı ekipte Özer Hurmacı, yükselen formuyla dikkat çekiyor. Malatya maçında ortaya koyduğu futbol ile dikkat çeken Hurmacı, bir dönemler formasını giydiği Fenerbahçe’ye karşı Sivasspor formasıyla ortaya koyduğu futbol ve attığı golle dikkat çekti. Hurmacı, bu sezon kırmızı-beyazlı forma ile ilk golüyle Fenerbahçe maçında tanıştı.

İSTANBUL’DA İKİNCİ YENİLGİ

Sivasspor, İstanbul deplasmanında bu sezonki ikinci yenilgisini aldı. Beşiktaş, Başakşehir ve Kasımpaşa’yı mağlup eden Sivasspor, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye ise mağlup oldu. Hakan Keleş, bu sezon İstanbul’dan ikinci kez üzgün ayrıldı.

26’NCI RANDEVU FENERBAHÇE’NİN

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan süper ligdeki 26’ncı randevudan sarı-lacivertli ekip galip ayrıldı. İki ekip arasında ligde oynanan 26 mücadelenin 17’sinden Fenerbahçe, 4’ünden Sivasspor galip ayrıldı. İki ekip arasında oynanan 5 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında Sivas’ta oynanan maç ise 0-0 berabere sona ermişti.