MEHMET TIRPAN

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala, Belediye Başkan Adayları çeşitli projelerle halkın karşısına çıkıyor.Sivas’ın her köşesini, her kurum ve kuruluşunu ziyaret ederek halkla kucaklaşmaya devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Ali Akyıldız ise projelerine en çok güvenen adayların başında geliyor.Başkan Adayı Akyıldız, Sivas’lıların artık boş vaadlere, yola, köprüye değil, bire bir kendisine dokunan projeleri üreterek hayata geçirebilecekadaya oy vereceğini dile getirdi.Projelerinin halk tarafından beğenilip kabul edilmesiyle seçimi kazanacağına inandığını belirten akyıldız, “Halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimiz taktirde diğer belediye başkan adayları gibi betona yatırım yapmayacağız. Biz insanlarımızın gelişimine ve sorunlarının çözümüne yönelik projeler üretiyoruz.İnsanımız mutlu olursa hem Sivas hem de Sivaslılar kazanmış olacak”dedi.Başkan Adayı Akyıldız, seçilmesi halinde halkla beraber yeni bir Sivas inşa edeceklerini belirterek, “Özellikle yaşlılar,gençler,kadınlarla ilgili projelerimiz kabul görecek ayrıntılara sahip.Yaşlılar için hobi bahçeleri ve gezi turları,kadınlar için hanım eli,fikir senden destek bizden projesi,gençler için hayata hazırlık kurslarıyla iş istihdamına katılma projeleri bunlardan bazıları” dedi.

“BETONLAŞMIŞ BİR SİVAS YARATTILAR”

Farklı bir sosyal belediyecilik anlayışıyla Sivaslılara hizmet edeceğini söyleyen Akyıldız, “Bugüne kadar belediye başkanlığı yapmış olanlar bina inşa edip, betonlaşmış bir Sivas yarattılar.Ayrıca halkın sorunlarını çözmekten uzak bir belediyecilik anlayışı maalesef şehirde hakimdi. Bizim göreve gelmemiz durumunda bu durumun nasıl değişeceğini halkımız en iyi şekilde görip değerlendirecektir” dedi.

“DİĞER ADAYLAR PROJELERİMİZDEN FAYDALANABİLİR”

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Ali Akyıldız, ortaya koydukları ve halkın beğeni ve takdirini toplayan projelerinden diğer başkan adaylarınında faydalanabileceğini dile getirerek, “Diğer adaylarımız da projelerimizi kabul edilir bulup beğenmiş, bu durum bizleri ziyadesiyle sevindirdi. İsteyen her belediye başkan adayı  arkadaşımız bire bir halka dokunan projelerimizden faydalanabilir, biz bundan mutluluk duyarız. Çünkü bizim birinci önceliğimiz mutlu insanların yaşadığı, yaşanabilir bir Sivas” diye konuştu.