ULUSLARARSI lüks moda markası Harvey Nichols'ın Türkiye'de açılışının 10. yıldönümü dolayısıyla Londra'daki Harvey Nichols mağazasında Türk tasarımcıların tasarımları sergileniyor. Harvey Nichols'ın Türkiye'deki kurucusu Demet Sabancı Çetindoğan, "Ülkemizin değerli modacılarını yurtdışında da tanıtmak istiyoruz" dedi.

"Jeanious Turks" adıyla Harvey Nichols Londra'da sergilenen tasarımların açılış kokteyli sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi. 11 Türk moda tasarımcısının kot kumaşından hazırladığı tasarımlar, modern çizimlerle geleneksel Türk motiflerini, tasarımcıların yaratıcılıkları ile birleştirerek ilginç kostümlere dönüştürüyor.

Ev sahipliği Demsa Group ve Harvey Nichols'ın Türkiye kurucusu Demet Sabancı Çetindoğan'ın yaptığı serginin açılış kokteyline, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç ve eşi Esra Bilgiç, Prens Michael of Kent'in eşi Prenses Michael Kent, İngiltere'de yaşayan Türk modacılar Bora Aksu, Zeynep Kartal ve Serap Pollard, Harvey Nichols'ın Türkiye Genel Müdürü Simge Telman ile Londra'da yaşayan sanat ve moda dünyasından çok sayıda katıldı.

Harvey Nichols'ın Türkiye'deki kurucusu Demet Sabancı Çetindoğan,